Unikke lokaler til møder og events

 Find det perfekte sted til dit næste møde
(kræver ikke medlemskab hos Lobby for at booke mødelokaler)

Scandic Kødbyen - Vesterbro

Masser af inspirerende og smukt designede mødelokaler i alle størrelser. Perfekt til getaways, kick off’s, work shops og teambuilding. De største events forvandles til de største oplevelser i The Ballroom der rummer op til 310 personer. Til mindre og meget kreative møder kan du fx blive forkælet med god mad eller selv tilberede en gastronomisk oplevelse i The Kitchen.

Mødelokaler_kødbyen_Sp8ces

Privaten - Odense

Charmerende og inspirerende lokale centralt i Odense på Privaten / Cage Kræz. Plads til 30 personer, god forplejning og AV udstyr. Også mulighed for at leje hele Privaten til events og selskaber med plads til 100 personer.

Kontakt os for pris

Poshtel Popup, Nordhavn

Poshtel Popup container suite på kajkanten i Nordhavn er nu tilgængelig via Lobby som møderum. Perfekt til breakaways, teamopgaver samt koncentreret arbejde i de mest inspirerende omgivelser. Plads til 6-10 personer.

Mødelokale Poshtel Sp8ces
Papirfabrikken mødelokale

Papirfabrikken Radisson Blu - Silkeborg

Flere forskellige funktionelle og gode møderum med AV udstyr. Unikt beliggende midt i Silkeborg.

Kontakt os for pris her

Steel House Copenhagen - Vesterbro

Skal dit næste møde afholdes i helt anderledes omgivelser end normalt? Så boost inspirationen og mulighederne for at hente ny kreativitet ved at booke den unikke biograf på Steel House Copenhagen. Pris fra 500,- pr time. Kan kun lejes i dagtimerne.

Merchant Room mødelokale

The Whiskey Room - Århus

Hold dit næste møde i det flotte lokale, The Whiskey Room på Merchant Room i Århus. Her er plads til op til 15 personer og AV udstyr.

500 kr pr. time. Book her

Symbion - Østerbro

På Danmarks største kontorfællesskab finder du mødelokaler i alle størrelser og med alt det nødvendige udstyr og mulighed for forplejning. Fra 200,- pr time.

Mødelokale Symbion
Mødelokale Absalon Hotel

Absalon Hotel - Vesterbro

Flot mødelokale med alt AV udstyr på smukke Absalon Hotel lige ved Hovedbanegården. Plads til 15 personer.

Kontakt os for pris her

Rainmaking Loft - Holmen, København

På det førende tech startup coworking space finder du mødelokaler i alle størrelser og med alt nødvendigt udstyr. Fra 2 personer til store events. Attraktive priser for Lobby medlemmer. Fra 180,- i timen.

Mødelokale Rainmaking Loft
Mødelokale Hostel Østerport

Hotel Østerport - København

Funktionelt og billigt mødelokale lige ved Østerport Station. AV udstyr og plads op til 30 personer. Mulighed for forplejning.

Kontakt os for pris her

Admiral Hotel, København K

I det charmerende pakhus lige ved vandet har I muligheder for at leje lokaler til møder, konferencer og events. Her er 11 mødelokaler, som giver fantastiske muligheder uanset om I er 2 eller 300 personer.

X