PRØV LOBBY GRATIS I 1 UGE

Inkluderet i et specialemedlemskab

Fri adgang til udvalgte lokationer

Lynhurtigt internet

Gratis kop kaffe og te

Dedikeret service

Spændende Events

Print muligheder

Strømstik

Medbring mad (udvalgte lokationer)

Specialepladser til 119,- pr måned

En god og inspirerende løsning for den studerende

Hos Lobby bliver du del af et kontorfællesskab med iværksættere, freelancers, studerende, små og store virksomheder. Vi tilbyder et begrænset antal specialepladser på udvalgte lokationer til kun 148,75,- (119,- eksl. moms) pr måned. Lokationer er Bob Bistro, Scandic Kødbyen, Absalon Hotel, Steel House, Symbion, Raimaking Loft samt vores lokationer i Århus, Odense og Silkeborg.

Der er altid en gratis kop kaffe og te, hurtigt internet, værter på lokationerne, og løbende inspiration i form af events og sociale arrangementer.

Du får en specialeplads i åbent miljø, gode muligheder for såvel selvstændig fordybelse som for uformelle møder og diskussioner hvilket gør Lobby velegnet både hvis du skriver individuelt eller i en mindre gruppe. Du binder dig kun for indeværende måned og opnår således den maksimale fleksibilitet i forhold til din specialeplads. Lobby er dit alternativ til et specialekontor.

Nyd at skifte lokation i forhold til din inspiration og geografi. Med en specialeplads hos Lobby kommer du til at sidde i et dedikeret arbejdsmiljø, som kan fordre din effektivitet og proces.

 

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg kun benytte Lobby specialeplads, hvis jeg er specialestuderende?

Nej, alle studerende kan benyttes Lobby som læseplads, til deres opgaveskrivning eller bacheloropgave.

Kan man medbringe egen mad på lokationerne?

På nogle af de lokationer som er udvalgt til specialepladser, er der mulighed for at medbringe egen mad. Se nærmere under den enkelte lokation. Der er oftest også rabat på maden, der laves på stedet.

Kan vi være sikre på, at der er plads på stederne?

Ja, alle de udvalgte lokationer, der fungerer som alternativt specialekontor er store steder med masser af plads. I Lobby app’en kan I altid få en indikation af, hvor travlt der er på en given lokation netop nu.

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for at få en eller flere specialepladser på info@heylobby.com eller tilmeld dig dit specialepladsmedlemskab nedenfor.

Prøv en uge gratis hos Lobby

X